Ik ben Anne-Britt en samen met mijn partner hebben we Anne-Fleur in leven geroepen. Onze passie voor bloemen ontpopte zich tot een lokale en eerlijke bloemenwinkel te Herenthout. Daar ben je sinds 2019 van harte welkom om zelf mee te genieten van een stukje bloemenpracht! ???? 

 

We vinden het belangrijk om ecologisch om te gaan met ons aanbod en daarom werken wij enkel met bio gecertificeerde leveranciers. We zorgen ervoor dat onze bloemen afkomstig zijn van bio kwekers. 

Elk belangrijk moment van je leven versterk je met bloemen: Bruiloften en feesten maak je extra fleurig. Bij begrafenissen zorgen ze voor de verzachtende attentie. 

Wij zorgen voor het juiste boeket voor het juiste moment.

Sinds kort hebben we dus ook een bescheiden online aanbod. Het gemak en de gewoonte van online bestellen lijkt nu eenmaal meer en meer de trend te worden. De economische lockdown maakte dit des te duidelijker.

We luisteren naar onze klanten en om die reden geven we je graag ook via deze webshop een mogelijkheid om te bestellen. Onze echte winkel blijft de place to be als je op zoek bent naar een uniek boeket voor een unieke gelegenheid. 

 

Hopelijk tot gauw!
Groetjes,

Anne-Britt.

Vernieuwen
© 2020 - 2022 Anne-fleur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel