Hoi

Mijn naam is Ditte en ik neem officieel 01/02/2023 de winkel over van Anne - Britt. Ik wou al lange tijd iets opstarten met bloemen, maar dit kwam in een stroomversnelling toen Anne - Britt een overnemer zocht. We wisten van elkaar al dat we dezelfde stijl hebben, omdat ze de bloemen op het trouwfeest van mij en Daan verzorgde. Na veel over en weer gebabbel kwam zo Anne - Fleur by Ditte tot stand. 

Ik vind het belangrijk om de waarden die Anne - Britt met haar bloemenwinkel uitdroeg verder te zetten. Dit wil zeggen dat we met dezelfde leveranciers blijven werken om zo ecologisch verantwoord te blijven ondernemen. Daarnaast zal ik verder bouwen aan de lokale en eerlijke bloemenwinkel waarmee Anne - Britt gestart is.  

Bloemen maken vrolijk en geven vaak die extra touch op feesten en bruiloften. Bloemen kunnen echter ook de pijn verzachten bij een begrafenis. Wil je graag een volledig op maat gemaakt stuk? Spring dan zeker binnen in de fysieke winkel om dit te bespreken. Je zal ons blijven vinden te Jodenstraat 39, 2270 Herenthout. 

Ik zorg voor het juiste boeket voor het juiste moment. 

Hopelijk tot gauw!
Liefs

Ditte

Vernieuwen
© 2020 - 2024 Anne-fleur by Ditte | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel